Miksi juuri SPEKTR-lehti?

 • 1. Tunnettavuus
  Spektr on Suomen tunnetuin venäjänkielinen sanomalehti. Niin Suomen venäjänkieliset kuin turistit ovat lehden tunnolisia lukijoita. Lehden maine ylittyy myös naapurimaihin Viroon ja Venäjälle joissa lehteä saa monestakin paikasta. Palautteen avulla pystymme seuraamaan kuinka Spektr-lehteä luetaan eri maamme kaupungeissa ja kunnissa.
 • 2. Tehokas jakeluverkosto
  Spektriä jaetaan eri kanavia pitkin joista tärkeimmät ovat lehden tilaajakanta, venäjänkieliset yleishyödylliset järjestöt Suomen eri kaupungeissa, Venäjän Federaation konsulaattit Suomessa ja Ahvenanmaalla, useat jakelupisteet pääkaupunkiseudun alueella sekä 6- ja 7-teiden varressa, rajanylityspaikkojen DUTY FREE myymälät, King Line bussit, Suomen Tasavallan Pietarin Konsulaatin viisumiosasto, Tallinnan sataman D-terminaali ja monet muut paikat joissa lehden menekki on hyvin vilkasta.
 • 3. Lehden sisältö
  Spektr eroaa muista Suomessa ilmestyvistä venäjänkielisistä lehdistä korkealla journalistisella tasollaan. Kyseessä on korkeatasoinen lukupaketti, joka palvelee Suomessa asuvaa tai vierailevaa venäläistä matkailijaa, liikemiestä lähinnä informaation lähteenä ja ajanvietteenä. Julkaisu sisältää niin turisti-informaatiota tapahtumista ja kohteista, kuin venäläisiä kiinnostavia ajankohtaisia uutisia Helsingin ja Suomen eri alueilta.
  Tarkoituksena ei siis ole rajoittaa lehteä vain talousuutisiin tai mainoslehden tekemiseen, kuten useimmat Suomen venäjänkieliset julkaisut, vaan tuottaa kaikkia kiinnostava yhteiskunnallinen julkaisu, joka sisältää niin kulttuuria, kuin kaupallisia asioita käsitteleviä artikkeleita ja informaatiota.
 • 4. Tehokkuus ja kilpailukykyiset hinnat
  Ylämainitut tekijat siis varmistavat tiedon välitystä Suomessa oleville venäjänkielisille. Helsingin kaupungin (Spektr -lehden asiakas vuodesta 1998) tekemän tutkimuksen mukaan Spektr on ylivoimaisesti tehokkain tapa venäjänkielisten tavoittamiseen.
  Palveluidemme hinnoittelu perustuu markkinatutkimukseen ja tällä hetkellä tarjoamme palveluita parhaalla hinta/laatu suhteella.
  Asiakassuhteissamme tähtäämme pitkäaikaisuuteen ja sen takia suurin osa vuosiasiakkaistamme on ilmoittanut Spektrissä monen vuoden ajan.

Soita numeroon 040 504 30 17 tai laita mailia osoiteeseen: info@spektr.net

Tervetuloa Spektrin asiakkaaksi!

MEDIAKORTTI (pdf)

 

Spektr-lehti on pääkaupunkiseudulla ilmestyvä venäjänkieliselle asiakasryhmälle osoitettu ilmaisjakelu-/tilauspohjainen julkaisu. Sen kohderyhminä ovat niin venäläiset matkailijat, liikemiehet kuin Suomessa asuva monilukuinen venäjänkielinen väestö (noin 80 000).
Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Spektr painetaan tabloid-muodossa, kansi- ja keskiaukeamien ollessa nelivärisiä ja kiiltäväpintaista paperia. Painosmäärä on tänä vuonna 20.000 — 25 000 kappaletta per numero.

Spektr-lehti perustettiin keväällä 1998 ja ensimmäinen numero julkaistiin 1.7.98. Ideana oli luoda Suomeen venäjänkielinen sanomalehti, joka auttaa ymmärtämään ja näkemään Suomea uudella tavalla. Tavoitteena oli muuttaa stereotyyppinen kuva maasta, joka on paljon muuta, kuin tuhansien järvien, saunojen ja Joulupukin kotipaikka. Pyrimme siihen, että lukijamme näkisivät Suomea myös kansainvälisenä, nykyaikaisena, eurooppalaisena valtiona.

Spektr-lehti eroaa muista Suomessa ilmestyvistä venäjänkielisistä lehdistä korkealla journalistisella tasollaan. Kyseessä on korkeatasoinen lukupaketti, joka palvelee Suomessa asuvaa tai vierailevaa venäläistä matkailijaa, liikemiestä lähinnä informaation lähteenä ja ajanvietteenä. Julkaisu sisältää niin turisti-informaatiota tapahtumista ja kohteista, kuin venäläisiä kiinnostavia ajankohtaisia uutisia Helsingin ja Suomen eri alueilta. Tarkoituksena ei siis ole rajoittaa lehteä vain talousuutisiin tai mainoslehden tekemiseen, kuten useimmat Suomen venäjänkieliset julkaisut, vaan tuottaa kaikkia kiinnostava yhteiskunnallinen julkaisu, joka sisältää niin kulttuuria, kuin kaupallisia asioita käsitteleviä artikkeleita ja informaatiota.

Uusille asiakkaille olemme kehittäneet edullisen ja toimivan Tutustumispaketin.

Annan mielelläni lisätietoja pakettien sisällöstä ja muista ilmoitusvaihtoehdoista.

Kevätterveisin,
Vladimir Gusatinsky
toimitusjohtaja

QR: Suomeksi